Miquel Brunet | QUATRE OBRES DE MIQUEL BRUNET EN EL FONS ARTÍSTIC DE LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS
16836
post-template-default,single,single-post,postid-16836,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

QUATRE OBRES DE MIQUEL BRUNET EN EL FONS ARTÍSTIC DE LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

QUATRE OBRES DE MIQUEL BRUNET EN EL FONS ARTÍSTIC DE LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

Un oli sobre fusta de 45 x 37 cm i tres dibuixos de tècnica mixta sobre paper de 21 x 17 cm fan part de l’important Fons artístic de la Universitat de les Illes Balears que compta, entre d’altres, amb obres de Juli Ramis, Ramon Canet, Maria Carbonero o Rafel Joan.

L’oli és descrit en la web de la UIB com una “Natura morta de pinzellada densa, molt ràpida, que capta el moment i la quotidianitat. El resultat és una obra càlida, serena i intimista. Aquesta obra es pot incloure en el període entre 1965 i 1975, la seva segona etapa, caracteritzada per unes pintures més figuratives, de caràcter rural (camins, arbres d’un paisatge pla, llaurats…) en jocs de colors molt amplis i contrastats, en una estreta gamma de colors ocres, verds, caldera i grisos”.

En relació a les obres sobre paper, es diu que “les tres obres són testimoni del domini que Miquel Brunet aconseguí en l’aquarel·la. Amb tot, la temàtica és poc freqüent en el gruix de la seva obra, més profusa en el paisatge, la figura humana, el cavall i la natura morta. Al cap i a la fi, els tres retrats semblen exercicis tècnics per a les recreacions de l’univers oníric de l’artista”.

La col·lecció completa es pot consultar a https://fonsartistic.uib.es

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.